模拟城市中文网

入住
搜索

[公园美化] 点缀城市的东东

先来个红色的石砖广场吧!

作者 heraldiii
作品原名 Red Brick Street Plazas
作品说明 :Some simple lots to fill in the blanks between avenues: Fountain, Bus Stop, Subway Stop, 1x1, 1x2, 1x3, 1x4 Red Brick Plazas included.
需要的插件 (无)

图片

附件

待续......嘿嘿

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?入住

x

一个标志

作品原名  Roundabout Sign
作者 :valhum
作品说明 :**********UPDATE********* It now reads as follows: Roundabout Sign - $100 Monthly Cost: $15 Bulldoze: $10 It's based on a small plaza This is a 1x1 roundabout with a sign in the middle
需要插件 (无)

图片

附件

这东东可以配合以下的 东东一起使用 ~~~希望大家喜欢

图片

附件

待续......

本帖子中包含更多资源

x
这个不错啊。。。有那个圆形十字路。。
恩,不错不错

华丽的灯柱

来至飞天蛙乐园

无需插件支持

图片

附件

这可是繁华都市绚丽夜景里不可缺少的一道亮丽的风景线哦~~~~

待续。。。。。。

本帖子中包含更多资源

x

有趣的鞋店

作者:artskyd
作品原名:LEFT BOOT And Shoe Store
作品说明:
now you can give your city the boot and let your sims take a hike in style. there are: 4 lot files... (2x2, 2x2, 1x3, 2x3) 2 model files (bldng and the sign) 2 desc files provides 37 cs jobs i think all are stage 1 PS. i though i was done after 16hrs of modeling, then i realized LODs Please feel free to edit the lots and let me know if there are any problems. Enjoy

无需插件支持

图片

附件

待续。。。。。。

本帖子中包含更多资源

x
喜欢“有趣的鞋店”。
谢谢了,收下先~~~~~~~
那雙鞋子超可愛的!!!謝謝大大xrr08
谢谢了~那个砖头很好
不错的几个小东西 !